Hej alla scouter i Stora Lundby Scoutkår!

I höst kommer vi att sälja varor från Newbody för att få in lite extra pengar till vår verksamhet.
Paketen kostar 100 alt. 150 kr och vi som scoutkår tjänar 27 resp. 37 kr/paket.

Hur gör jag?
Scouterna kommer, på sina avdelningsträffar, att få kataloger som de får ta med hem. Ta med katalogen till jobbet, visa för grannar, släkt och vänner.
Starta en webshop genom att registrera ditt/dina barn alt. dig själv på nätet för att registrera alla beställningar. Dela gärna din webshop på facebook, messenger och via mail etc för att få så stor spridning som möjligt. Se även bifogad fil ”Tips för säljare”.

Länk till försäljningssidan: https://www.newbody.se/reg/TCQOSDW

Försäljningen pågår tom 3/10. Då ska samtliga beställningar vara registrerade i webshopen. Om du har problem kontakta administratör jennie.hogland@storalundby.se så löser vi det.

Hur går betalningen till?
Dina kunder betalar till dig i samband med att varorna levereras. Varorna kommer till Scoutgården efter avslutad försäljning. Vi återkommer med leveransinfo samt kontonummer för inbetalning till Stora Lundby Scoutkår.

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och sälja, alla gör efter sin förmåga, om det så är 1 paket eller 50.

Lycka till och tusen tack för hjälpen önskar styrelsen och ledarna i Stora Lundby Scoutkår!