Scoutstugan Ljungslätt

Information:
Ljungslätt tillhör Stora Lundby Scoutkår och är vår scoutstuga där många av våra övernattningar sker.

Tillgång:

Köket

Kök med fullstor kyl och frys, spis, mikro, vattenkokare, kaffebryggare, brödröst, värmeplattor. Ingen diskmaskin.
Porslin för ca 40-50st, flertal kannor, termosar, uppläggningsfat, skålar etc.

Planlösning för stugan

Hall med tre toaletter varav en med dusch, kök med serveringslucka, stora rummet med bord och stolar (för minst 36 sittande), lilla rummet med bord och stolar (för ca 10 sittande) och tre sovsalar med sammanlagd 36 sängplatser (fördelat på 12 bädd, 8 bädd, 16 bädd).

Övrigt

Öppen grillplats på framsidan och grillplats för matlagning på baksidan under tak, gårdsplan med flaggstång, stor lägeräng i närheten, bra skog vid stugan för byggande och hänga upp hängmattor, parkeringsyta vid lägerängen eller vid gårdsplanen och nära till sjöar och vandringsleder.

Vandringsleder och sjöar:
Lägerplatsen ligger i anslutning till Lövsjöspåren där alla spår utgår från Smalasjöns Elljusspår i Gråbo som är perfekt för att lägga spår.
Du hittar även sjöarna Långsjön som lämpar sig för paddling, och Lilla Lövsjön där du kan bada vid stranden eller grilla och sova vid vindskydden.

PDF-länk för att se Lövsjöspåren

Hyra Ljungslätt:
Vi hyr ut scoutstugan till föreningar och skolor. Ej privatpersoner.
Om ni vill hyra Ljungslätt kontaktar ni våran stugfogde.

Kontaktinformation för bokning:

Stugfogde: Alf