Äventyrare Fyrfotingarna 12–15 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

Det är kul att vara med i Scouterna. Tillsammans med kompisar får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Som äventyrarscout får du lära dig något nytt nästan varje dag och i får alla vara med och ta plats. Vi lär oss inte genom att läsa böcker som i skolan, i Scouterna provar vi på hur det är att göra på riktigt. Tillsammans bestämmer ni vad ni ska göra, det kan vara allt från att poppa popcorn över öppen eld till att åka på läger och möta scouter från hela världen.

Det mesta inom Scouterna handlar om äventyr, men vi tar oss också tid att fundera över vad vi varit med om och lärt oss. Som scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Äventyrarna i Stora Lundby scoutkår har träff  torsdagar kl 18.30 – 20.00

Kontakt: Ulf Olausson 0707-25 56 60  ulfolausson81@hotmail.com

Avdelningsrop

”Mitt bland Gråbos backar bor vi
in vid Mjörns stränder gnor vi
Räven nattens skarpa öga
Ekorren skuttar i det höga
Råddjuret betar bland berg å dalar
Vargen i skogen sitt språk talar
Delar allting djupt och glatt”.

– Fyrfotingarna!!!

Äventyrarledare